https://www.traditionrolex.com/42 https://www.traditionrolex.com/42 Termékek - Járműtechnikai adatbázisok - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Termékek - Járműtechnikai adatbázisok - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
2024.04.13, Szombat

*Ingyenes, Haynes Pro személy és teher gépjármű technikai adatbázis kipróbálható verzió!

Ingyenes technikai adatbázis

Most minden kötelezettség nélkül, ingyenesen *használhatja a Haynes Pro  WorkshopData és Haynes Pro  TruckData járműtechnikai adatbázisait!

További információt, részletes leírást ide kattintva talál!

vissza
2020.02.24 13:21

Haynes Pro WorkshopData 2023 - jármű technikai adatbázis

 A Haynes Pro WorkshopData 2023 választ nyújt minden jármű technikai kérdésére!

Vivid WorkshopData -
      Jármű technikai adatbázis

Haynes Pro  WorkshopData 1996-ban indult. Célja egy olyan műhely független elektronikus adatbázis létrehozása volt, amely lehetőséget nyújt a nehezen használható kézikönyvektől való megszabadulásra. Mára a Vivid WorkshopData vezető jármű technikai adatbázissá nőtte ki magát!

Négy egyszerű érv a Haynes Pro  internetes jármű technikai adatbázis mellett:

 • egy évben 4 alkalommal frissül
 • nincs szükség adathordozóra, így Önnek kevesebbe kerül!
 • nincs szükség telepítésre, így Önnek kevesebbe kerül!
 • műhelyében több felhasználóval is használhatja jogtisztán, így Önnek kevesebbe kerül!
A Vivid technikai adatbázisai megismeréséért kattintson az alábbi linkre!

Haynes Pro  technikai adatbázisok megismerése

Haynes Pro WorkshopData 2018 - Jármű technikai adatbázis bemutató

Haynes Pro  WorkshopData 2018 árak, információk

 

vissza
2023.03.14 09:17

Vivid TruckData 2023 - tehergépjármű technikai adatbázis

Mit kínál a Haynes Pro  TruckData adatbázis 2023!

 

Minden gyártmányhoz elérhetőek következő adatok:

 • Szerviz intervallum információk
 • Kenőanyag információk
 • Beállítási adatok
 • Javítási idő adatok
 • Biztosíték és relé adatok
 • Műszaki rajzok

A Vivid TruckData 2023 megismerése

Vivid TruckData 2023 -Tehergépjármű technikai adatbázis 2023  bemutató

Vivid TruckData 2023 árak, információk

vissza
2023.03.14 09:19

Haynes Pro WorkShopData járműtechnikai adatbázis és a Szerviz 7

Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7Mit jelent a Haynes Pro WorkShopData járműtechnikai adatbázis integrációja a Szerviz 7 műhelyadminisztrációs programba, miért jó ez és hogyan könnyíti meg a munkavégzést?

Az integráció révén két olyan önálló szoftver együttműködése valósult meg, melyek a maguk területén kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. Így egy csomagba gyúrtuk azt a szoftvert, amely gondoskodik az ügyfelek kezeléséről, járműveik nyilvántartásáról, a raktár és munkalapkezelésről, a számlázásról, stb. – valamint azt a szoftvert, amely a szervizeléshez, vizsgáztatáshoz, garanciális átvizsgálásokhoz, stb. szükséges műszaki, technológiai, szerviz, alkatrész és norma adatokat szolgáltatja. A lehetőség nem pusztán kényelmi szolgáltatás. A mostani jogi és gazdasági környezetben elengedhetetlen a szervizek számára, hogy a hatóságok által rájuk terhelt adminisztratív és egyéb feltételeknek való megfelelés mellett még maradjon idejük dolgozni és pénzt keresni is.

Ebben kívánunk mi Önnek segíteni.
 
Mit jelent ez a gyakorlatban?
 
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 A Szerviz 7 programban a jármű törzsadatainak rögzítése során, a Haynes Pro járműtechnikai adatbázis adattárából választva azonosításra kerül a szervizbe érkezett járműtípus. Ez után a program már teljes mértékben tisztában van az adott jármű összes paraméterével, így az egyéb műveletek során nem kell azokat újfent megadni, kikeresni.
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 Amennyiben több olyan adathalmazt is tartalmaz a Haynes Pro  WorkshopData normagyűjteménye, amely felhasználható a kiválasztott típushoz, eldöntheti, hogy melyikkel kíván dolgozni a későbbiekben.  
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 A jármű azonosítása megtörtént. Ezen túl, a program bármely részén is van dolga a járművel, egyetlen kattintással elérheti és felhasználhatja a hozzá tartozó adattartalmat.  
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 Jó példa erre a munkalapkezelés. A rendszám megadása után a program tisztában van a járműnek és a tulajdonosának az összes adatával, valamint teljes előéletével.  
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 Egyetlen kattintással elérheti a típushoz tartozó karbantartási és normaadatokat.  
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 A karbantartási adatok között a karbantartás típusának a kiválasztásával megjeleníthet a hozzá tartozó ajánlott munkafolyamatokat, azok részletezését, valamint ellenőrző listát nyomtathat belőlük. Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 A normagyűjteményből összeválogathatja azokat a munkafolyamatokat, amelyek szükségesek a jármű igényszerinti megjavításához, majd a végeredményt egyetlen kattintással átemelheti a munkalapra. Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 Ez után egyszerűen elvégezheti a munkakiosztást és a számlázást, természetesen számtalan egyéb lehetőség mellett.  
Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 Például, egyetlen kattintással elérheti a járműhöz tartozó teljes Haynes Pro  WorkshopData járműtechnikai adattartalmat, melyek között a kapcsolási rajzoktól, a meghúzási nyomatékokig minden olyan információt megtalál, ami lehetővé teszi a hatékony és a jogszabályi előírásoknak megfelelő munkavégzést. Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7
 

Haynes Pro  járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 kapcsolat ismretetőjének elkészítése során a két szoftver, valamint az összekötés lehetőségeinek sokoldalúsága miatt nem törekedtünk azok teljes körű bemutatására, célunk egy átfogó kép nyújtása volt. Ezért, ha kérdési lennének, vagy megszeretné ismerni rendszerünket, kérjük, hogy keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink a rendelkezésére állnak.

vissza
2020.02.24 13:21
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox