Szolgáltatások - Oktatás - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
2024.02.26, Hétfő

Oktatás

Az informatika világa sokak számára még ismeretlen terület. Néha a legegyszerűbbnek tűnő feladatok megoldása is szörnyen nehéz és feszültségekkel teli légkört eredményez. Cégünk igény szerint vállalja az alapvető számítástechnikai ismeretek részletekbe menő oktatását és bemutatását. Felméréseink alapján összeállítjuk az Ön számára legmegfelelőbb és legszükségesebb tudásanyagot, melyet szervezett oktatás keretében mutatunk be.

Szoftvereinket igyekszünk egyszerű és felhasználóbarát környezetben megírni, hogy Önnek ne okozzon fejtörést a használat. Amennyiben segítségre van szüksége szoftvereink használatával kapcsolatban, jelezze ügyfélszolgálatunkon és készséggel állunk rendelkezésére.

Helyszíni oktatást kérhet:
faxon a (06-1)419-9914-es számon, vagy
e-mailen a szsonline@3szs.hu címen.

Természetesen minden a 3Sz-s Kft. által készített program tartalmaz "Segítség" menüpontot, melyben a szoftverek menürendszerével, illetve azok funkcióival kapcsolatos segítséget talál.

A szolgáltatás díjai:

  • a kiszállás díja: 115.- Ft + ÁFA / kilométer
  • az oktatás díja: 9 500.- Ft + ÁFA / óra

    Megrendelésének előjegyzéséről minden esetben értesítjük e-mailen, faxon vagy telefonon, az oktatást végző munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen.

 
oldal tetejére

vissza
2020.02.24 13:21
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox