https://www.traditionrolex.com/42 https://www.traditionrolex.com/42 Szolgáltatások - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Szolgáltatások - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
2024.06.17, Hétfő

Miben segíthetünk?

Segítség / Help desk

szakmai segítségnyújtás telefonon...

Helyszíni kiszállás

szakmai segítségnyújtás a helyszínen...

Oktatás

számítástechnikai ismeretek és felhasználói oktatás...

Hálózat építés

számítógépes hálózatok tervezése, építése és karbantartása

Internet biztonsági megoldások

védelmi rendszer tervezése és kiépítése

Távoli hibafeltárás és javítás

szakmai segítségnyújtás interneten keresztül

Karbantartás

szerződéses, szoftver karbantartás...

Ügyviteli háttér
Cégünk lépést tart a folyamatosan fejlődő informatikai világ tempójával. Ügyfélszolgálati munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hogy

Önnek minden kérdésére pontos, precíz és érthető választ adjanak. Rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy igazodjunk az Ön tér- és időbeli igényeihez; azaz akkor és ott legyünk, ahol és amikor Önnek a legnagyobb szüksége van a segítségre.

Szakmai háttér

Szolgáltatásaink az informatika teljes területét felölelik a szoftver megtervezésétől a felhasználók oktatásáig. A számítástechnikai szolgáltatások széles skáláját ajánljuk fel megoldásképpen az Ön és vállalata elképzeléseinek megvalósítására, melyben egyedi alkalmazási igényeik kialakításában számíthat felkészült szakembereink szoros együttműködésére.
Mind a szoftverek, mind a hardverek, mind az alkalmazott eszközök területén kiemelkedő tudásbázissal rendelkezünk, hogy Önt mindig a megfelelő szaktanáccsal láthassuk el.

 

vissza
2020.02.24 13:21
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox