Hírek - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
2018.03.22, Csütörtök

Kötelező adatszolgáltatás a NAV felé 2017 január 1-től.

2017 Januártól sem kötelező a pénztárgép

Újabb jogszabályi változások lépnek hatályba 2017 januártól, melyre szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét. Amennyiben programunkat használja, nem lesz szüksége pénztárgépre továbbra sem.

Az új törvénykezés értelmében az autójavító műhelyekben is kötelezően bevezetendő lesz az online pénztárgép intézménye. Azonban fontos megemlíteni, hogy az Áfa tv. 166. § (2) bekezdése lehetőséget biztosít az adóalanynak, hogy nyugta helyett számlát bocsásson ki, és ezáltal mentesüljön az NGM rendeletben meghatározott gépi kiállítású nyugta kibocsátási kötelezettség alól.

Ezt be lehet jelenteni a hatóságnak a PTGSZLAB nevű nyomtatványon, továbbá a adatszolgáltatási kötelezettség fog fenn állni, melyet a PTGSZLAH nevű nyomtatványon a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig kell benyújtani.

Erre a mi programunk fel lett készítve, Felhasználóink részére a lehető legkényelmesebb módon a jogszabálynak megfelelően.

Bővebb információkért keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

 

 

vissza
2016.11.23 12:57

Szerviz7 adminisztrációs program (számlázás, raktárkezelés, ügyfélnyilvántartás), ingyenes, kipróbálható verzió

Próbálja ki a Szerviz7 adminisztrációs program  bemutató verzióját ingyenesen, minden költség és kötelezettség nélkül! Szerviz7 számlázó, raktárkezelő, ügyfélkezelő adminisztrációs program bemutató (demo) verziója

További információért kattintson ide!

vissza
2016.03.09 13:10

Több szervizt üzemeltető hálózatok részére elkészült a központi adatkiszolgáló programrész!

Szerviz7 adminisztrációs, számlázó, munkalapkezelő program, és a központi adatbázisA fejlesztés lényege:

Ha az adott hálózaton belül már volt a jármű javítva akkor a Szerviz7 adminisztrációs programon keresztül lekérhetőek az adatai (tulajdonos és autó) egy központi adatbázisból!
Továbbá, lekérdezhető a jármű "szerviz lapja" (az előzőleg elvégzett javítások és beszerelt alkatrészek listája) a javitásokat elvégző adataival együtt.

Vezetői igény szerinti tovább fejlesztéssel a szervizek működése távolról is ellenőrizhető egyenként vagy összességében!

Miért jó ez ?

 • A hálózaton belüli különböző szerviz műhelyeknek nem kell kérdezősködni, telefonálgatni mi történt előzőleg az adott járművel.
 • Ha a jármű már járt a hálózatban nem kell az adatait újra rögzíteni csak ellenőrizni az esetleges változásokat.
 • A szerviz vezető távolról is pontos információkat kaphat az általa vezetett szervizek működéséről.


A fentieken kívül még sok kisegítő alkalmazás segíti a felhasználók és ügyfeleik szorossab kapcsolatát.

További információért kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

vissza
2014.05.31 18:39

Elkészült a Szerviz7 internetes áruház (webshop) üzemeltetését támogató fejlesztése.

Szerviz7 adminisztrációs program, és internetes áruház, a webshop7Amit a fejlesztés közben elssősorban szem előtt tartottunk:

 • Ne keljen kettős adminisztrációt és sok időt tölteni a web áruház üzemeltetésével!
 • Az oldal "reklám felületét", annak tartalmát a felhasználónak lehetősége legyen megváltoztatni saját igényei szerint kialakítani!

Mit tud Önnek nyújtani a Szerviz7 adminisztrációs program és egy webshop?

 • Ön a programon keresztül mindig naprakész információkat kaphat arról, hogy milyen tételek vannak webáruházában.
 • Átlátható, egyszerű üzemeltetés a Szerviz7 adminisztrációs program számlázás, és munkalapkezelő programrész segítségével.
 • A Szerviz7 raktárkezelő program modulja segítségével beállítható az interneten megjelenő tételek árai, és egyéb tulajdonságai.
 • A webáruházba érkező megrendelések a Szerviz7 programban külön felületen jelennek meg.
 • A számlázáshoz nincs szükség kettős adatfelvitelre.
 • Az áruház működési statisztikái az adminisztrációs programban folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak.

További információért kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

vissza
2011.10.17 15:45

A Bosch Car Service hálózat tagjainak figyelmébe!

Szerviz 7 számlázó program, raktárkezelő program, ügyfél adminisztrációs program és a Bosch Car Service hálózatAz elmúlt időben többen fordultak hozzánk azzal a kérdéssel, hogy mi lesz a sorsa a Szerviz 7 műhely adminisztrációs szoftverüknek, mert a Robert Bosch Kft. egységesíteni kívánja a szervizhálózatában futó ügyviteli rendszereket.

Ezúton szeretnénk hírül adni azon kedves ügyfeleinknek, akik tagjai a Boch Car Service hálózatnak, hogy nincs okuk aggodalomra. Cégünk hosszú ideje és folyamatosan egyeztet a Robert Bosch Kft-vel, aminek az eredményeként kijelenthetjük, hogy a Szerviz 7 műhely adminisztrációs szoftver mindenben megfelel a Robert Bosch Kft. által támasztott elvárásoknak. Ezt tudomásunk szerint, Ballók Attila üzletág vezető Úr is megerősítette a Bosch Car Service találkozón szeptemberben.

vissza
2010.10.05 10:12

Szerviz7 program, kipróbálható verziók

Próbálja ki a Szerviz7 bemutató verzióját minden költség és kötelezettség nélkül!

További információért kattintson ide!

 

vissza
2015.09.22 15:53

Vivid WorkShopData járműtechnikai adatbázis és a Szerviz 7

Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 adminisztrációs programMit jelent a Vivid WorkShopData járműtechnikai adatbázis integrációja a Szerviz 7 műhelyadminisztrációs programba, miért jó ez és hogyan könnyíti meg a munkavégzést?
 

Az integráció révén két olyan önálló szoftver együttműködése valósult meg, melyek a maguk területén kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. A lehetőség nem pusztán kényelmi szolgáltatás. A mostani jogi és gazdasági környezetben elengedhetetlen a szervizek számára, hogy a hatóságok által rájuk terhelt adminisztratív és egyéb feltételeknek való megfelelés mellett még maradjon idejük dolgozni és pénzt keresni is.

Ebben kívánunk mi Önnek segíteni.

Tudjon meg többet a Vivid WorkshopData és a Szerviz7 kapcsolatról!

vissza
2010.09.27 14:18

Szerviz7 adminisztrációs program - 7.24 -es verzió

Vivid járműtechnikai adatbázis és a Szerviz7 adminsiztrációs program, számlázó program, raktározó program, ügyfélnyilvántartó program
A Szerviz7 7.24-es verziójából elérhető a Vivid járműtechnikai adatbázis specifikált információi, melyek a járművekhez illetve munkalaphoz is köthetőek! A gépjármű adatokat rögzítő ablakon lehetősége van a Vivid adatbázisból kiválasztani a kívánt modellt, illetve az ahhoz tartozó munkaidőnorma típust is. De amennyiben szeretné egy munkalaphoz akár karbantartási adatokat is nyomtathat a programból.
 

A frissítéssel és működéssel kapcsolatos információért kérjük keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat.
 


 

Szerviz7 adminsiztrációs program, számlázó program, raktározó program, ügyfélnyilvántartó programA Szerviz7 programban Ön is tájékozódhat az új verziók nyújtotta lehetőségekről.

A verziók változásainak megismeréséhez nem kell mást tennie, csak bejelentkezni a Szerviz7 programba és a Névjegy panelen rákattintani a Verzióváltozások gombra. A megjelenő súgó az Ön által használt verziónál "nyílik ki", tájékoztatva az új funkciókról az előző verzióhoz képest.


Továbbra is várjuk a további fejlesztésekhez, módosításokhoz az Ön észrevételét, javaslatát is!

vissza
2014.05.31 18:34

Bővült a VCDS diagnosztikai eszköz felszereltsége.

VCDS járműdiagnosztikaAz eszköz (régi nevén VAG-COM) mostantól kezdve különböző kiegészítőkkel is megvásárolható azért, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő verziót tudja kiválasztani. Rendelhető hozzá pusztán 1 db USB kábel, vagy egy 3 kábelből álló csomag, amellyel már a kisteher járműveket is tudják mérni. Azon ügyfeleink részére, akik már rendelkeznek VCDS programmal, lehetőség van csak a 3 kábel megvásárlására.

Ha még nem rendelkezik VCDS diagnosztikai programmal, mely a Wolksvagen csoporthoz tartozó járművek átfogó vizsgálatára nyújt lehetőséget, akkor kattintson az alábbi linkre, ahol bővebb információkat talál a termékről.

VCDS információk

vissza
2010.12.03 19:04
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox