https://www.traditionrolex.com/42 https://www.traditionrolex.com/42 Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
17.06.2024, Hétfő

Egyszerű, gyors, hatékony adminisztrációs munkavégzés

 

A kreatív adminisztrációs program!
 • Teljeskörű munkalapkezelés
 • Számlázás
 • Ügyfélnyilvántartás
 • Raktárkezelés
 • Pénztár kezelés
 • Technikai adattár
 • Vezetői statisztikák
Szerviz7
149.000 Ft
Minden adminisztrációs funkció egy helyen!

Legyen szó akár autó javító műhelyről, klíma szervizről, háztartási kisgépeket javító vagy bármi mást értékesítő boltról, a Szerviz7 adminisztrációs program minden körülmények között az Ön hasznos munkatársa lehet!

Mindenféle tevékenységhez az Ön igényeinek megfelelő adminsiztrációs programmal tudunk szolgálni!

most csak 149.000 Ft -ért 

További információért kattintson ide!

2018.05.10 20:50

Megérkezett hozzánk a Delphi járműdiagnosztikai eszköz! Személyautók, kishaszon gépjárművek, 3,5T feletti tehergépjárművek valamint pótkocsik diagnosztizálása!

Mi az a DELPHI  járműdiagnosztikai eszköz?

Delphi jármű diagnosztika, járműdiagnosztikaEgy márkafüggetlen, széles körben használható diagnosztikai műszer, mely lehetővé teszi a személyautók, kishaszon gépjárművek és 3,5T feletti tehergépjárművek valamint pótkocsik vizsgálatát, kis és nagy szervizek számára egyaránt.

Mire használható a DELPHI  járműdiagnosztikai eszköz?

Tálcán kínálja Önnek a segítséget!
Többek között hibakódokat nézhet-törölhet, élőadatot láthat, alkatrészt aktiválhat, kalibrálhat, stb.. különböző elektronikáknál.

Mit tud a DELPHI
jármű diagnosztikai eszköz?

1984 - 2010 között gyártott, közel 50 márka, 730 modell összes on-board elektronikus rendszerrel felszerelt személy és kishaszon gépjárművét képes diagnosztizálni.
On-line frissíthető, hogy a felhasználóknak a lehető legkevesebb gondja legyen a műszerrel.

További informáciért kattintson ide!
Delphi járműdiagnosztikaDelphi járműdiagnosztika

A vásárlással kapcsolatos és egyéb információért kérjük keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

2018.05.10 20:50

Vivid TruckData 2010 - tehergépjármű technikai adatbázis

Adatbázisa részletes információkat tartalmaz mind a 8 fő európai tehergépjármű gyártmányról, amelyek az alábbiak.

Vivid Teherautó, tehergépjármű technikai adatbázis

DAF MAN Renault Volvo Iveco Mercedes Benz Scania Nissan Teherautó, tehergépjármű technikai adatbázis

  *Minden védjegy a gyártó tulajdona.

Minden gyártmányhoz elérhetőek a következő adatok:

 • Szerviz intervallum információk
 • Kenőanyag információk
 • Beállítási adatok
 • Javítási idő adatok
 • Biztosíték és relé adatok
 • Műszaki rajzok

A Vivid TruckData 2010 ismertetője 

Vivid TruckData 2010 -Tehergépjármű technikai adatbázis 2010 megtekintése

Vivid TruckData 2010 árak, információk

2018.05.10 20:50

Szerviz7 adminisztrációs program - 7.8 -as verzió

Szerviz7 adminsiztrációs program, számlázó program, raktározó program, ügyfélnyilvántartó program 

Számos újdonsággal gazdagítottuk kedvenc ügyviteli programjának tudását, úgy mint a Vivid jármű technikai adatbázissal való kommunikáció, a törzsadatokban megadható tulajdonságok szótára, vagy a munkafolyamatok megnevezése szerinti statisztika.

További információért kattintson ide!

2018.05.10 20:50

Szerviz7 adminisztrációs program család

2018.05.10 20:50

Diagnosztikai eszközök

2018.05.10 20:50

VPN - távoli számítógép karbantartási szolgáltatás

Örömmel értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy cégünk a könnyebb rendelkezésre állás érdekében új módszert fejlesztett ki a karbantartási munkák hatékonyabb és időtakarékosabb kivitelezésére. Szerződéses ügyfeleink részére lehetőséget biztosítunk a távoli, VPN kapcsolaton keresztüli gyors segítésgnyújtásra.

További információért kattintson ide!

2018.05.10 20:50

Bővült a VCDS jármű diagnosztikai eszköz felszereltsége.

VCDS járműdiagnosztikaAz eszköz (régi nevén VAG-COM) mostantól kezdve különböző kiegészítőkkel is megvásárolható azért, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő verziót tudja kiválasztani. Rendelhető hozzá pusztán 1 db USB kábel, vagy egy 3 kábelből álló csomag, amellyel már a kisteher járműveket is tudják mérni. Azon ügyfeleink részére, akik már rendelkeznek VCDS programmal, lehetőség van csak a 3 kábel megvásárlására.

Ha még nem rendelkezik VCDS diagnosztikai programmal, mely a Wolksvagen csoporthoz tartozó járművek átfogó vizsgálatára nyújt lehetőséget, akkor kattintson az alábbi linkre, ahol bővebb információkat talál a termékről.

VCDS információk

2018.05.10 20:50

Üres elérhetőség adatok ügyfélkezelő adatbázisban...

A Szerviz7-es adminisztrációs program ügyfélnyílvántartó adatbázisába helytelenül rögzített elérhetőségek eltávolítására készült egy segédalkalmazás. Az alkalmazás futtatása kódhoz kötött, kliens gépen is elindítható, felhasználói azonosítóval.

A követéssel rendelkező ügyfeleink számára a segédprogram használata ingyenes, egyéb esetben kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

Letöltéshez kattintson ide!

2018.05.10 20:50

Poątovani Posetioc!

Čekamo vaą pomoć,ideju ili ponudu!

Naąa firma traľi u Srbiji takve poslovne partnere sa kojima u saradnji moľemo ostvariti prodaju i odrľavanje naąih proizvoda. Naą tim se bavi razvojom i odrľavanjem softvera visokog nivoa od 1993 godine. Do dana danaąnjeg naą programe pravimo u programskom jeziku C++ Od 2009.pravimo i web aplikacije. Od 2004. u prodaji imamo i sredstva za očitavanje autodijagnostike kod luksuznih i tertnih vozila.

Naąa kontakt adresa je:
Tel.: (+36-1) 416-1835
E-mail: zk@3szs.hu

2018.05.10 20:50

Újabb modul a Szerviz7 adminisztrációs programhoz

Manapság, a vállalkozásoknak nem csak az anyagi, hanem az adminisztrációs terhei is egyre nőnek, az ellenőrzések, pedig szigorodnak. Azért, hogy Ön a munkájával tudjon foglalkozni és a felesleges papírtologatással a lehető legkevesebb időt kelljen eltöltenie, szeretnénk a jelenléti ívek napi vezetésével kapcsolatos terhet is levenni a válláról. Az egyes dolgozók jelenléti ívét elkészítő modul használható önálló alkalmazásként, vagy a Szerviz7 adminisztrációs program részeként. Segítségével, az előre beállított munkaszüneti napok, szabadságok, stb., alapján, egyetlen gombnyomással elkészítheti és nyomtathatja az előírásoknak megfelelő nyomtatványt.

A modult, a programkövetési és karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink ingyenesen kérhetik.

 

2018.05.10 20:50

Kollégáink már telepítik a Szerviz adminisztrációs program 7.8-as verzióját.

Az idei évben még szerettünk volna ügyfeleinknek kedveskedni, ezért egy rövidített fejlesztési ciklusban megvalósítottunk számos olyan igényt, ami az előző számlázó program verziójába már nem fért bele. Ezek a fejlesztések is, mint eddig, nagy részben az ügyfeleinktől beérkezett észrevételeken alapulnak, melyeket az adminisztrációs program súgójának, „Verzióváltozások” menüpontja alatt követhetnek nyomon. A frissítést természetesen ingyenesen eljuttatjuk a programkövetési és karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleinkhez, akik a birtokolt program-összeállítás függvényében élvezhetik az új lehetőségeket.

2018.05.10 20:50

Hírlevél szolgáltatás...

Iratkozzon fel hírlevelünkre! 

 Hírlevél szolgáltatásunk keretein belül, az Ön által megadott E-mail címére hírlevelet küldünk, melyben egyszerűen és gyorsan értesülhet, nem csak a termékeinket, valamint az Ön vállalkozását esetlegesen érinthető fontosabb hírekről de kedvezményeinkről, illetve akcióinkról is tájékoztatjuk!  

   

   Feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot!

2018.05.10 20:50
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox